Ksenia inbrottslarm

Ksenia

Har ni en central som är äldre än 5 år så finns en risk att det inte längre finns reservdelar att tillgå till er central. Eller att larmöverföringen ifrån er äldre central slutar att fungera i samband med att 2G/3G-mobilnätet stängs ner. Vi rekommenderar därför att man byter ut dessa centraler till en mer modern central. 

Vi installerar Ksenia Lares 4.0 – Ett professionellt, modern och komplett säkerhetssystem som förhindrar olovligt intrång i din lokal och mycket annat.

Läs mer om nedstängingen utav 2G/3G nätet på konsumentverketshemsida eller PTS:

Systemet kan byggas ut med brandlarm, driftlarm och  trygghetsdetektorer för att ge din lokal ett komplett skydd. Du kan enkelt manövrera lares 4.0 vi app i mobilen och har ett brett utbud utav detektorer såsom IR-detektorer, Magnetkontakter, Vibrationsdetektorer och Rökdetektorer. Det finns både trådlösa och trådade detektorer i snygga utförande och oftast går det att få detetkorerna i andra färger om det är ett krav på att dom ska smälta in i er miljö.

Centralen Lares 4.0 är godkänd för upp till Larmklass 3. 

 Av- och pålarmning kan ske med kod, bricka/tagg eller direkt via APP’en i mobilen, för ett mycket enkelt handhavande. 

Lares 4.0 kan kopplas ihop/integreras med olika smarta hemsystem, såsom Creston och Control4. Det går även att koppla ihop systemet med CCTV-kameror och mycket annat.

Ksenia är lämpligt både för privatpersoner och företag. Centralen finns i olika storlekar, ifrån 16st larmsektioner upp till 644st sektioner.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Ksenia platinum installer

Larmteknik är Platinum installer för Ksenia och en av Top 30 mest framgångsrika installatören utav Ksenia i världen.

2022 så vann Larmteknik 1st pris i världen för Ksenias installatörstväling i kategorin ”overall”, vilket är mycket prestigefullt.

Ksenia manöverpanel
Ksenia Ergo-X
Ksenia Mobilapp
Ksenia Nebula rökdetektor
Trådlösa detektorer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev för att få löpande information, rekommendationer och erbjudanden för ert säkerhetssystem.