Passersystem

Passersystem

Med passersystem slipper du använda nycklar och har istället en passerbricka till ditt företag eller bostadsrättsförening. Tappar du brickan så kan ni lätt tilldela en ny och spärra den gamla. På detta sätt så slipper ni byta lås och tillverka nya nycklar.

Passersystem från Larmteknik

Larmteknik kan vara Er behjälplig med att byta gamla nycklar mot elektroniska nycklar. Ni får hos oss tillgång till våra utbildade och certifierade experter som hjälper er med ett förslag på plats. Eftersom vi är fabrikatsobundna kan vi hjälpa er att hitta rätt fabrikat och sedan skräddarsy den lösning som passar just er verksamhet.

Anpassad efter dina behov

Passagesystemet är mjukvarustyrt och anpassat efter ert behov det har en unik systemuppbyggnad och en lång rad innovativa funktioner. Det finns inget krav på separat server/dator för drift av systemet, det krävs inte heller någon licenshantering eftersom allt är inbyggt i systemet. Passersystemet administreras enkelt till systemet med valfri webbläsare.

Vi hjälper dig att hitta rätt fabrikat

Vi installerar passersystem från följande leverantörer:

Axema
DoorBird
Paxton
Assa Abloy

Passersystem med beröringsfria knappar

I tider när hygienkontroll är av största vikt finns det flera förebyggande åtgärder att vidta för att minimera risken för bakteriell spridning i fastigheter. Det kan exempelvis vara att installera beröringsfria öppna-knappar samt att automatisera manuella dörrar.

I områden med stora personflöden används handtag och tryckknappar konstant för att passera dörrar. Att eliminera detta behov reducerar avsevärt risken för smittspridning mellan anställda, kunder, patienter och besökare

Har man manuella dörrar i sin byggnad som ofta används erbjuder vi flera prisvärda paket för att snabbt och enkelt automatisera dessa. Dörrmiljön utrustas då med en dörrautomatik med en beröringsfri öppna-knapp på var sida om dörren samt närvarosensorer beroende på personflöde och miljö. Att gå från manuella till automatiska dörrar är ett enkelt sätt som ger stor effekt när det gäller att minimera risken för smittspridning och öka hygienkontrollen genom hela byggnaden.

 

Passersystem med beröringsfria knappar