Ksenia inbrottslarm

Ksenia inbrottslarm för Företag och Villor

Vi installerar Ksenia Lares 4.0 – Ett professionellt och komplett säkerhetssystem som förhindrar olovligt intrång i din lokal. Systemet kan byggas ut med brandlarm, driftlarm och  trygghetsdetektorer för att ge din lokal ett komplett skydd. Du kan enkelt manövrera lares 4.0 vi app i mobilen och har ett brett utbud utav detektorer såsom IR-detektorer, Magnetkontakter, Vibrationsdetektorer och Rökdetektorer. Det finns både trådlösa och trådade detektorer i snygga utförande och oftast går det att få detetkorerna i andra färger om det är ett krav på att dom ska smälta in i er miljö. Centralen Lares 4.0 är godkänd för Larmklass 2.  Av- och pålarmning kan ske med kod eller med bricka för ett enkelt handhavande. 

Lares 4.0 kan kopplas ihop/integreras med olika smarta hemsystem, såsom Creston och Control4. Det går även att koppla ihop systemet med CCTV-kameror och mycket annat.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Ksenia platinum installer

 

Vi på Larmteknik har lång erfarenhet utav att arbete med Ksenia. Vi är Ksenia Platinum Installer och 2022 så vann vi 1st’a pris i Ksenia’s lojalitetprogram med flest lojalitetspoäng utav alla Ksenia installatörer i världen.

Ksenia manöverpanel
Ksenia Ergo-X
Ksenia Mobilapp
Ksenia Nebula rökdetektor
Trådlösa detektorer

Ksenia Lares 4.0

Marknadens mest flexibla säkerhetssystem för...

Styr och övervaka via app eller webbläsare...